Westenbrink Electro, als het goed, slim en snel geregeld moet zijn

Als gecertificeerd Elektrotechnisch bedrijf onderscheidt Westenbrink Electro zich door haar flexibiliteit en betrouwbaarheid. Heeft u een elektrotechnische storing, dan zijn we snel bij u om deze te verhelpen. Bent u op zoek naar een goede oplossing op het gebied van beveiliging, cameratoezicht, aanleg of uitbreiding van uw datanetwerk, vraag ons vrijblijvend om advies. Ook voor service en onderhoud aan uw systemen bent u bij Westenbrink Electro aan het goede adres.  

Eerlijke prijs

Westenbrink Electro weet voor u de perfecte vertaalslag te maken van wensen, ideeën en eisen naar adequate technische oplossingen. U zult verstelt staan van de mogelijkheden, het resultaat, de goede condities en de uiteindelijke prijs. Want ook de rekening zal u meevallen. Blijven we binnen de begrote uren, dan ziet u dit, in positieve zin, terug op uw factuur. Valt het tegen qua urenraming, dan gaan we eerst in overleg met u, zodat u bewust kunt kiezen voor een oplossing passend binnen uw budget.

Passie en hands-on

Westenbrink Electro is een modern bedrijf met 8 goed opgeleide en zeer ervaren adviseurs, monteurs en installateurs. We zijn van het type ‘hands-on’ en houden van ons vak. Dat maakt dat we graag een stapje extra doen om van uw opdracht een succes te maken.

Leerbedrijf

Sinds de oprichting, bijna 25 jaar geleden, is Westenbrink Electro een officieel erkend leerbedrijf. Geert Jan Westenbrink, directeur eigenaar, vindt dit vanzelfsprekend. “We leiden jonge mensen op voor ons eigen bedrijf maar ook voor de sector. Daarvoor dragen we als ondernemers een gezamenlijke verantwoordelijkheid.” Jonge mensen van vakopleidingen uit de regio gaan graag op stage naar Westenbrink Electro. “Je leert er veel, krijgt verantwoordelijkheid die je aankunt en doe je ’t goed, dan maak je zelfs kans op vakantiewerk of een baan.” 

Vrijblijvend advies? Bel 0547 27 31 20 of mail en u hebt direct antwoord op uw vragen.