Meet- en regeltechniek

Ontwerp, aanleg en onderhoud van meet- en regeltechniek

Overal om ons heen is apparatuur en zijn systemen aangelegd die aangestuurd of geregeld moeten worden. Zowel in kantoren, winkels, productiebedrijven en zelfs bij u in huis. Westenbrink Electro is zeer ervaren op het gebied van meet- en regeltechniek. We zorgen voor ontwerp, aanleg en onderhoud van deze systemen.

Westenbrink Electro, specialist in meet- en regeltechniek, zorgt voor:

• logisch ontwerp van elk systeem
• gedegen aanleg van de bekabeling
• uitstekende service en efficiënt onderhoud

Expertise

Aanleg van bijvoorbeeld krachtstroom, is niet erg moeilijk, maar het moet wel veilig en goed gebeuren. Als erkend installateur zorgen we voor een gedegen en absoluut veilige koppeling in uw meterkast.
Bij Westenbrink Electro werken monteurs met grote expertise op het gebied van meet- en regeltechniek. Zij beschikken over de benodigde opleiding en volgen regelmatig cursussen om bij te blijven. Daarnaast hebben ze veel ervaring opgedaan in dit vakgebied. Zij opereren veelal zelfstandig en gaan zeer verantwoordelijk te werk.

Uw contactpersoon

Westenbrink Electro verzorgt graag ontwerp, bekabeling en onderhoud van technische projecten. Vaak werken we daarbij samen met ICT-specialisten, bouwbedrijven en installateurs. In goed overleg met u en onze collega-bedrijven, komen we tot de meest efficiënte en goed werkende resultaten. Bij omvangrijke projecten, waarbij meerdere partijen betrokken zijn, treden we graag op als coördinator en contactpersoon voor u.

Bel: 0547 – 27 31 20 en we regelen het voor u!